fb-pixel

Evaluarea Riscurilor de Accidentare și Îmbolnăvire Profesională

Daca vrei sa intocmesti documentatia evaluarilor de risc de accidentare profesionala rapid si ieftin, fara sa alergi in o mie de parti pentru toate actele, esti in locul potrivit. Venim la sediul tau, iti intocmim documentatia completa!

De ce sa apelezi la serviciile de la PREVENTO?

Economisesti timp si bani
Venim noi la firma ta pentru a face tot instructajul de Protectia Muncii, astfel nu luam din timpul angajatilor tai.


Eviti amenzi de zeci de mii de lei
In functie de neregulile depistate, amenzile se cumuleaza si pot depasi chiar si 10.000 de lei.

Primesti totul intr-un singur loc
Suntem printre putinele firme de Protectia Muncii (SSM/PSI - SU) care ofera tot ce ai nevoie in materie de Protectia Muncii, de la alcatuirea dosarelor pana la instructajul necesar.


Vreau oferta

Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala se face pe meserii si reprezinta cel mai important document SSM al firmei dumneavoastra. In cazul unui accident de munca cauza care a produs evenimentul trebuie sa se regaseasca printre riscurile identificate in evaluare. Acest lucru certifica faptul ca dumneavoastra cunosteati riscul respectiv si ca ati instruit personalul referitor la cauza care a produs accidentul.

Intocmirea evaluarii de risc per profesie este personalizata, dosarul poate fii transmis oriunde in tara in format scris.

 • checkEvaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala este OBLIGATORIE in cadrul oricarei societati.
 • check Evaluarile de riscuri sunt necesare pentru diminuarea sau chiar eliminarea factorilor de risc din cadrul societatilor dumneavoastre, fiind realizate in conformitate cu prevederile art. 7 si art. 12 din Legea Nr.319/2006 a securitatii si sanatatii in munca.
 • check Evaluarea se realizeaza prin aplicarea metodei I.N.C.D.P.M. de evaluare a riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pe post de lucru, avizata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale in anul 1993. Ea reprezinta un instrument necesar si util deoarece permite:
  • checkcompararea diverselor posturi de lucru din punct de vedere al periculozitatii, pe o scala de niveluri de risc de la 1 la 7
  • checkierarhizarea riscurilor in cadrul unui post de lucru si alocarea optima, pe aceasta baza, a resurselor financiare
  • check identificarea tuturor factorilor de risc (prima etapa a evaluarii) si stabilirea dimensiunii riscurilor, ceea ce reprezinta o etapa obligatorie pentru elaborarea normelor si instructiunilor proprii de securitate si sanatate in munca, precum si o conditie impusa de Normele metodologice privind autorizarea agentilor economici
  • checkelaborarea planului de prevenire si protectie (PPP), pe baza fiselor de masuri de prevenire intocmite in urma evaluarii riscurilor.

Lasa-ne mai jos datele tale de contact. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti prezenta oferta.


Ce inseamna Evaluarea Riscurilor de Accidentare si Imbolnavire Profesionala?

Evaluarea Riscurilor de Accidentare si Imbolnavire Profesionala se refera la procesul de evaluare a riscurilor pentru securitatea si sanatatea lucratorilor, cauzate de pericolele existente la locul de munca pe cele patru componente ale sistemului de munca: mijloace de productie, mediu de munca, sarcina de munca si executant.

Un pericol este orice poate cauza o vatamare. Pericolele pot afecta persoane, proprietati, procese; acestea pot determina accidente si imbolnaviri, pierderi de productie, deteriorari ale echipamentelor etc. Riscul profesional se refera la probabilitatea si gravitatea unei vatamari sau imbolnaviri care apare ca rezultat al expunerii la un pericol.

chat-side-menu
logo-prevento
Hei! Te pot ajuta cu ceva?
chat-side-menu-close